Castellano
MORRO DE GOS OROPESA

Morro de Gos fa doblet a Oropesa: al matí cadena humana i a la vesprada nova protesta

Morro de Gos fa doblet a Oropesa: al matí cadena humana i a la vesprada nova protesta
  • Tot el litoral valencià està anomenat aquest dissabte a la cadena humana organitzada per Somos Mediterrania

Aquest dissabte 5 d'agost, el litoral de la Comunitat Valenciana està cridat a formar una gran cadena humana en la riba de la mar per a exigir al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic la defensa del litoral i de l'estil de vida tan propi de les zones marítimes.

A aquesta mobilització organitzada per la plataforma Som Mediterrania de 12.15 a 12.45 hores, se suma la protesta convocada per la plataforma Morro de Gos d'Oropesa a la vesprada.

Es tracta de la tercera manifestació de les quatre programades a Orpesa per a aquest estiu amb la finalitat de reclamar a la Direcció General de Costas que “recupere la nostra platja”, asseguren des de la plataforma i que “agilitzen els tràmits necessaris per al tancament del canal de la Illeta”.

Des de la plataforma Morro de Gos asseguren que “no deixarem morir aquesta platja encara que l'estiguen matant els que l'han de conservar, en un evident desistiment de funcions”.

En aquesta protesta s'espera superar les més de 1.500 persones que van assistir a les manifestacions del 15 i el 29 de juliol.

La manifestació arrancarà a les 19.30 hores des de l'Hotel Servigroup Koral Beach fins a la plaça de Mallorca a la platja Morro de Gos.

Pujar