Castellano

Morro de Gos ajorna les mobilitzacions fins que hi haja nou govern a Oropesa

Morro de Gos
Morro de Gos
  • La plataforma insisteix: “la platja està fatal, sense netejar, sense arena i sense la Illeta tancada”

A cinc dies que es constituïsca el nou govern municipal d'Oropesa, la plataforma Morro de Gos ha decidit suspendre les concentracions previstes per a aquest dimecres enfront del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic perquè “els esvaren”. Per això, des de l'entitat asseguren que “caldrà prendre mesures més contundents per a aconseguir salvar la platja”.

Com els va avançar ahir elperiodic.com, els veïns de la platja Morro de Gos d'Oropesa tenien previst tornar a la porta del Ministeri “per a exigir l'immediat tancament del canal de la Illeta”. 

La finalitat era, com han fet en anteriors ocasions, reclamar les obres que frenen la destrucció del litoral castellonenc per la pèrdua d'arena.

No obstant això, han decidit ajornar aquestes mobilitzacions a l'espera del nou ajuntament que isca dels pactes electorals després de les eleccions del 28 de maig en les quals el PSOE va guanyar amb set regidors, el PP va obtindre sis, Compromís 1, Vox 2 i Ciutadans 1.

“L'Ajuntament enguany no tirarà arena”, asseguren des de la plataforma i insisteixen que “la platja està fatal, sense netejar, sense arena i sense la Illeta tancada”.

Pujar