Castellano
TANCAMENT MARINA D'OR ORPESA

Marina d’Or dona la sorpresa: cancel·la les reserves i tanca tots els hotels

Marina d’Or dona la sorpresa: cancel·la les reserves i tanca tots els hotels
  • Ideat en 1983 per l'empresari barceloní Jesus Ger, la coneguda ‘Ciutat de Vacances’ va començar la seua construcció en els anys 90

En plena temporada alta i quan encara queden dies perquè acabe l'estiu, el complex turístic Marina d’Or, situat a Orpesa, ha donat la sorpresa: ha cancel·lat totes les seues reserves i tancat tots els hotels.

La decisió ha sigut comunicada als seus clients per telèfon i correu electrònic. D'aquesta manera, el complex fundat per Jesús Ger, ha avançat la fi de la coneguda com a ‘Ciutat de Vacances’.

Cal assenyalar que fa poques setmanes Marina d’Or va ser adquirida pel Grup Forts (El Pou) al fons americà Faralló capital Management.

En la pàgina web és impossible fer cap reserva en el que queda d'any. Pel que les persones que tenien previst gaudir de les vacances en aquest complex d'Oropesa, hauran de buscar una altra alternativa.

Marina d’Or ha comunicat que retornarà els diners de la reserva a les persones que ja tenien la reserva feta.

Història de Marina d’Or

Es tracta d'una urbanització situada a Orpesa, amb hotels de categories 5, 4 i 3 estreles, així com amb apartaments turístics en lloguer, 8 parcs d'oci, un centre mèdic i un balneari d'aigua marina. Construït sobre una superfície aproximada de 1,4 milions de metres quadrats, dels quals més de mig milió estan destinats a zones verdes i àrees enjardinades, va tindre diverses dotacions esportives i recreatives pròpies del caràcter turístic de la urbanització.

Va ser ideada i promoguda sota la presidència de l'empresari Jesús Ger García, que va iniciar la seua construcció en els anys 90. Encara que aquest empresari de matalassos i electrodomèstics de Barcelona va idear el projecte ja en 1983.

Marina d'Or s'ha caracteritzat per una intensa activitat publicitària i pel patrocini de concursos de bellesa, com Miss España o diferents esdeveniments esportius.

La crisi de 2008 va ser un dur colp per al complex vacacional, del qual Marina d’Or podria no haver-se recuperat.

Quin futur li oferirà a la ‘Ciutat de vacances’?

Pujar