Castellano

Maria Jiménez apunta que la falta de govern a Orpesa es deu a “una guerra de sous”

  • La portaveu del PSPV denuncia que, un mes després de les eleccions, l’alcaldessa encara no ha aprovat la delegació de competències en el seu govern

El PSPV d’Orpesa, a través de la seua portaveu, Maria Jiménez, denuncia que l’alcaldessa Araceli de Moya, PP i Vox “continuen sense posar-se d’acord en el repartiment de sous i de competències” i que això es tradueix “en un descontrol en la gestió de l’Ajuntament que molt prompte pagarem tots els orpesins i les orpesines”. Segons explica Jiménez, passat més d’un mes des de les eleccions encara no s’ha acordat la distribució de les regidories, el que provoca que hi haja àrees “encara a mig gas”.

Maria Jiménez insta a l’alcaldessa a deixar de pensar en cadires i diners i que convoque “immediatament” el ple per a posar en marxa l’Ajuntament. “Demanem a Araceli de Moya que es prenga seriosament el càrrec i que no demore més la primera responsabilitat que s’espera d’un primer edil, que no és una altra que la de delegar les atribucions a cadascun dels seus regidors i regidores perquè comencen a treballar en les seues àrees”.

 

Pujar