Castellano

El PP d'Oropesa exigix inversions després d'anys de promeses del PSOE “que només agreugen la regressió”

El PP d'Oropesa exigix inversions després d'anys de promeses del PSOE “que només agreugen la regressió”
  • El president local del PP a Oropesa, Rafael Albert, exigix “el compliment de les obligacions del Govern d'Espanya amb la nostra localitat”. “Estem cansats de tanta paraula incomplida i el que exigim és el projecte que frene l'erosió”

El president local del PP a Oropesa, Rafael Albert, ha reivindicat “les polítiques del PP que complixen amb els ciutadans enfront de les promeses socialistes que desesperen a la població sense executar allò que anuncien”. Ho ha declarat en relació a la regressió que patix la costa d'Oropesa “i sobre la qual el PSOE s'ha dedicat a teoritzar per a donar llargues a les solucions”. 

En opinió d'Albert, “sabem al problema que ens enfrontem i coneixem les solucions. El problema és que les promeses socialistes s'incomplixen any rere any i són les que encoratgen la regressió de la nostra costa. Volem fets, volem pressupostos i volem el compliment dels projectes que urgixen a la nostra localitat”. 

El president local del PP a Oropesa afirma que la costa “no sols és patrimoni, és un recurs econòmic de primer orde per a la nostra ciutat i garantia d'ocupació i benestar per a milers de famílies. Si acabem amb ella, destruïm un pilar fonamental de la nostra economia. I no ho permetrem”. 

És per això que Albert ha posat en relleu l'acord aconseguit en Diputació per la primera presidenta de la institució, Marta Barrachina, que ha obtingut el consens de tots els grups per a reclamar al Govern d'Espanya les inversions que frenen l'erosió, la modificació de la llei de costes per a incorporar la protecció dels habitatges singulars i la consulta pública que protegisca les platges enfront de la falta d'inversions pretesa pel PSOE com a solució. Este acord inclou també la celebració d'una reunió amb al ministra de Transició Ecològica per a abordar les solucions que ocupen a la província de Castelló i recolza l'acord reeixit pel PP al Senat per a modificar la llei de 1988.

En efecte, “l'objectiu és que l'acord del Senat, que ara s'eleva al Congrés, es ratifique i aconseguisca protegir les nostres platges. Però sobretot, que Pedro Sánchez aprove un pressupost per a garantir les inversions que frenen la regressió, que és el que Oropesa reclama des de fa anys sense que el PSOE seguisca sense invertir un sol euro en la nostra costa”. 

MÉS FOTOS
El PP d'Oropesa exigix inversions després d'anys de promeses del PSOE “que només agreugen la regressió” - (foto 2)
El PP d'Oropesa exigix inversions després d'anys de promeses del PSOE “que només agreugen la regressió” - (foto 3)
Pujar