Castellano

Anuel AA, la icona del trap, confirmat en el Reggeaton Beach Festival d'Oropesa 2024

Anuel AA, la icona del trap, confirmat en el Reggeaton Beach Festival d'Oropesa 2024
  • El festival preveu reunir més de 15.000 joves al dia entre el 29 i el 30 de juny

La sexta edició del Reggaeton Beach Festival ha confirmat les seues 12 seus a nivell nacional, inaugurant-se una vegada més a Orpesa els dies 29 i 30 de juny, en el recinte Magic, abans conegut com a Marina d'Or. Este ampli i versàtil espai està preparat per a rebre a una multitud de 15.000 joves diaris.

Anuel AA, el canviat de nom artista porto-riqueny, ha sigut anunciat com el primer cap de cartell confirmat per a esta edició, unint-se a altres noms ja confirmats com L'Alfa, Bryant Myers, Maria Becerra i Nio García, entre altres. Encara queden més artistes per revelar, augmentant l'expectativa de l'esdeveniment.

El Reggaeton Beach Festival continua la seua col·laboració amb l'Ajuntament d'Orpesa, oferint un descompte del 50% en les entrades per als joves residents de la ciutat. Esta iniciativa té com a objectiu assegurar que tots els joves puguen gaudir dels esdeveniments locals sense obstacles. Sobre aquest tema, l'Alcaldessa d'Orpesa, Araceli De Moya, ha manifestat que “en els pròxims dies donarem indicacions perquè tots els joves empadronats del municipi puguen arreplegar el seu codi de descompte per a adquirir les entrades del Festival”. “Esta edició serà espectacular” afig De Moya.

Durant dos dies, des del 29 i 30 de juny a Orpesa i simultàniament a Tenerife, Màlaga i Benidorm els dies 6 i 7 de juliol, seguit de Santander i Mallorca els dies 13 i 14 de juliol, fins a arribar al punt àlgid el 20 i 21 de juliol amb concerts a Madrid i Barcelona (esta vegada en el Circuit de Montmeló), l'esdeveniment musical líder en vendes acollirà fins a 600,000 persones en 12 destins de gran interés turístic. Continuarà a Avilés (Astúries) i, per primera vegada, en Gran Canària els dies 27 i 28 de juliol, culminant en Nigrán (Pontevedra) i Torrevieja (Alacant) els dies 3 i 4 d'agost. Este esdeveniment genera un impacte econòmic significatiu en cada ciutat visitada, amb milers de pernoctacions i desplaçaments, contribuint amb més de 70 milions d'euros en 2023, creant més de 15,000 ocupacions i col·laborant activament amb empreses locals i proveïdors en cada seu. Es consolida com l'esdeveniment musical que més retorn genera i es destaca pel seu impacte econòmic i social en totes les comunitats que visita.

Entre els primers confirmats d'esta emocionant llista es troben noms com Anuel AA (Puerto Rico), Justin Quiles (Puerto Rico), Bryant Myers (Puerto Rico), Tainy (Puerto Rico), Manuel Turizo (Colòmbia), Maria Becerra (l'Argentina), Saiko (Espanya), Tiago Pzk (l'Argentina), L'Alfa (República Dominicana), Dei V (Puerto Rico), Noriel (Puerto Rico), Nio Garcia (Puerto Rico), Alvaro Diaz (Puerto Rico) i Chimbala (República Dominicana). La revelació dels altres es realitzarà en les pròximes setmanes a través del seu web oficial.

Una altra de les seues novetats enguany és el seu nou escenari, millorat amb una amplària de més de 45 metres i una altura de 22 metres, una cabina de DJ integrada i més de 400 metres quadrats de pantalla d'alta resolució 8k. S'ha dissenyat un sistema de so específic per a evitar interferències externes, focalitzant el so al públic i respectant l'entorn dels veïns, s'han instal·lat més de 180 equips d'il·luminació protegits per una coberta de 40 metres quadrats per a reduir la contaminació lumínica. Els efectes especials també seran protagonistes amb més de 80 equips d'efectes especials, com a màquines de CO₂, foc fred i confeti 100% biodegradables, dissenyats per a oferir un espectacle envolupant i respectuós amb el medi ambient.

Evolució i creixement any rere any, RBF no sols és reconegut com la principal plataforma per a artistes internacionals de música urbana, sinó que també oferix una àmplia varietat d'activitats per a gaudir amb amics o en família, incloent-hi parcs aquàtics i una gran varietat de food trucks amb opcions gastronòmiques per a tots els gustos, incloent-hi vegetarianes i veganes.

Un any més, el festival redobla els seus esforços quant a seguretat (amb tecnologia d'avantguarda i ampliació del personal), sostenibilitat (minimitzant la seua petjada mediambiental) i diàleg amb les ciutats i les seues institucions, reafirmant el seu compromís amb la igualtat, el respecte i la inclusió social.

La fidelitat del públic del festival és una prova irrefutable de la confiança en l'excel·lència de la seua proposta i en l'habilitat dels seus organitzadors per a descobrir i presentar noves estreles any rere any. Este compromís es veu reflectit en el seu historial, sent pioners a portar a Espanya a figures llegendàries com Bad Bunny, Daddy Yankee, Don Omar, Anuel AA, Ozuna, Arcàngel, Karol G, MykeTowers, Natti Natasha i Farruko, entre molts altres artistes destacats.

Per a més informació i actualitzacions sobre el festival, es pot visitar el lloc web oficial reggaetonbeachfestival.com

Pujar