Castellano

Acomiadaments en el paradís: L'ombra de l'ERE planeja sobre el renaixement de Marina d'Or

Acomiadaments en el paradís: L'ombra de l'ERE planeja sobre el renaixement de Marina d'Or
  • Magic World seguix amb la seua posada a punt de cara a la pròxima temporada estival

L'antiga Marina d'Or continua donant molts titulars després que el Grup Forts, propietari del Pou, i Hotels Magic compraren este simbòlic resort d'Oropesa que es va convertir en un punt de cita obligada per a famílies i grups d'amics que han volien gaudir de les seues vacacions en un complex urbanístic amb una àmplia oferta d'activitats i possibilitats.

Després de la compra, Marina d'Or, hui Magic World, va iniciar una sèrie de reformes amb l'objectiu de posar a punt este resort de cara a la pròxima temporada estival. En total es preveu una inversió de 40 milions d'euros.

Però tot no anaven a ser bones notícies. Paral·lelament es preparen acomiadaments via ERE (Expedients de Regulació d'Ocupació).

Segons publica Elcierredigital.com, l'ERE comés en 2022 va suposar l'eixida de més de 100 treballadors i ara es prepara un major. I és que el Grup Forts no esperava que Marina d'Or es deixara 15 milions d'euros l'any passat pese a l'avanç del final de temporada al mes de setembre.

L'ERE podria afectar el 7% de la plantilla i es podrien externalitzar alguns servicis per a garantir l'èxit d'un projecte que esperen des de la nova gerència que servisca per a potenciar el turisme i l'economia de la zona. Malgrat això, al 65% dels treballadors se'ls proposa passar al model de 'fix discontinu' per a evitar acomiadaments i conservar el major nombre de llocs de treball.

Pujar