Castellano

VÍDEO | El retrobament més emotiu a Oriola: Un pare i els seus fills es veuen després de 6 mesos

VÍDEO | El retrobament més emotiu a Oriola: Un pare i els seus fills es veuen després de 6 mesos
  • El progenitor va aparéixer per sorpresa en el col·legi dels seus fills mentre estaven en classe junt amb els companys i mestres

Molts pares passen menys temps del que els agradaria amb els seus fills per motius laborals, aquests els porten a passar moltes hores al dia fora de casa o en alguns casos més durs dies, setmanes i fins i tot mesos. Els xiquets noten l'absència dels seus progenitors i els tiren moltíssim de menys, ja que les converses telefòniques no són capaces de suplir el dia a dia i el contacte directe per molt que la tecnologia haja avançat.

Dins d'aquesta circumstància, la part més amable i emotiva són els retrobaments, perquè la il·lusió i les ganes són capaces de relegar a un segon pla tot el que succeeix al seu voltant i permeten gaudir dels moments junts com si no haguera passat el temps.

Precisament una trobada especialment emotiva és el que es va viure fa uns dies en el Col·legi Diocesà Santo Domingo d'Oriola, a Alacant, quan un pare que havia estat en Operacions i Missions de les Forces Armades en l'Exterior portava més de sis mesos sense veure als seus fills xicotets Ramón i Adrián. Tots dos alumnes d'aquest centre, pensaven que el seu pare no arribaria fins d'ací a uns dies quan de sobte va entrar per la porta de la seua classe i sota la mirada dels seus companys es van fondre en una abraçada molt afectuosa.

Tant la resta dels companys com els professors van viure aquest retrobament amb una gran intensitat, perquè va ser molt bonic poder viure en directe aquest moment en el qual als dos xiquets se'ls van saltar les llàgrimes de l'alegria per poder veure al seu pare tants mesos després.

Finalment, després el pare de Ramón i Adrián va aprofitar per a explicar a la resta d'alumnes les tasques que realitza en la seua jornada laboral quan està de missions.

Pujar