21 d’abril de 2019 21/4/19

La Seu Universitària d'Oriola organitza les II Jornades Etnoculturals a Torre Pacheco

La Seu Universitària d'Oriola organitza les II Jornades Etnoculturals a Torre Pacheco - (foto 1)
MÉS FOTOS
La Seu Universitària d'Oriola organitza les II Jornades Etnoculturals a Torre Pacheco - (foto 2)

El cap de setmana vinent, dissabte 19 i diumenge 20, la Seu Universitària d'Oriola i l'Ajuntament de Torre Pacheco organitzen les II Jornades Etnoculturals per a posar en valor «el patrimoni heretat». L'acte inaugural tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 10.30 hores a La Casa del Labrador (c/ Museo del Campo, s/n, Torre Pacheco), amb la conferència inaugural «La participación de la población en reconocimiento del patrimonio», a càrrec de María Dolores Ponce, professora de Geografia de la Universitat de Múrcia.

El programa tractarà temes com la gestió del patrimoni etnogràfic a la Regió de Múrcia, o riscos i oportunitats del patrimoni actual, i inclou activitats paral·leles com les exposicions «Devoció i memòria. Nostra Senyora del Pasico de Torre Pacheco» i l'Exposició Retrospectiva Anys 60, un cicle de projecció de documentals i un mercat artesanal amb exhibició de trilla i concentració de vehicles antics.

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.