Castellano

Tamarit: “La gent del Baix Segura s’ho mereixia i per això durem el grup de música Zoo a Orihuela”

Tamarit: “La gent del Baix Segura s’ho mereixia i per això durem el grup de música Zoo a Orihuela”
  • Cultura de la Generalitat ha programat el divendres 30 de setembre al Teatro Circo d’Orihuela un concert del grup de música Zoo

  • Zoo van ser els grans guanyadors dels Premis Carles Santos 2021, amb tres guardons: millor disc de música urbana, millor gira i millor vídeo

Sonora, el Circuit de la Música Valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, iniciarà la quarta edició amb un concert inaugural del grup Zoo, que tindrà lloc el divendres 30 de setembre a les 22.00 hores al Teatro Circo d’Orihuela.

La consellera Raquel Tamarit ha explicat que “actualment Zoo és un dels grups de música més destacats del nostre panorama musical. En la gira d’enguany el grup ha fet i farà parades arreu de l’Estat espanyol, amb grans concerts a les principals ciutats com Madrid o Barcelona. També han realitzat diverses parades arreu de les nostres comarques i des de Cultura de la Generalitat ho hem organitzat tot perquè la gent del Baix Segura també tinga l’oportunitat de gaudir d’un dels seus concerts a casa, per això actuaran a Orihuela”.

“Agraïm a l’Ajuntament d’Orihuela totes les facilitats que ha posat perquè aquest concert siga una realitat i la seua col·laboració en l’organització d’aquest”, ha afegit la consellera.

Zoo, amb la seua proposta de rap, música electrònica i ritmes mediterranis, van ser els grans guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música 2021 amb tres guardons: millor disc de música urbana per ‘Llepolies’, millor gira i millor vídeo.

Les entrades del concert es posen a la venda el 13 de setembre en l’enllaç https://bit.ly/3daSr9u.

La programació completa del Circuit, la imatge gràfica i el fil conductor de l’edició d’enguany es donaran a conéixer el pròxim 22 de setembre en roda de premsa.

Circuit Sonora

El Circuit Sonora, organitzat per Cultura de la Generalitat per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, porta per tot el territori valencià els grups i els solistes que van ser finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, amb la voluntat de desestacionalitzar l’oferta musical i donar difusió a les propostes que han estat reconegudes als Premis.

En aquesta quarta edició, la qual engega el concert inaugural extraordinari de Zoo a Orihuela, Sonora tornarà a la carretera entre els mesos d’octubre i març amb el lema ‘La música et fa viatjar’ i amb una programació de concerts, localitats i dates que s’anunciaran pròximament.

Pujar