Castellano

Protesten nus a Oriola contra la construcció de 2.200 habitatges en un tram de costa verge

Protesten nus a Oriola contra la construcció de 2.200 habitatges en un tram de costa verge
  • L'Associació Salvem Cala Mosca realitza una performance molt naturista

MÉS FOTOS
Protesten nus a Oriola contra la construcció de 2.200 habitatges en un tram de costa verge - (foto 2)

Completament nus. Així van protestar a Oriola més de 80 persones que van participar en la protesta artística organitzada per l'Associació Salvem Cala Mosca, en col·laboració amb el projecte “Todo es el reflejo de algo” de l'artista Pablo A. Rubio Gil-Orozco, que pretén frenar la construcció de 2.200 habitatges en l'últim quilòmetre verge de la costa d'aquesta localitat alacantina.

La performance artística es va realitzar en caserna i el refugi antiaeri de la guerra civil de Punta Prima, en el límit entre el terme municipal d'Oriola i Torrevella, al costat dels edificis ja en construcció.

Segons comenta la pròpia entitat social, el territori que comprén Cala Mosca “està greument amenaçat per la barbàrie urbanística des dels anys noranta, i en aquests últims mesos es troba en una situació crítica”.

L'equip format per Ana Ferrandis Soler, Lluna Mata Ruiz, Carlos García Llobregat i Helena Muñoz Dorce es van encarregar de recopilar el succeït a través de vídeos i fotografies per a immortalitzar aquesta queixa artística. Aquesta protesta artística va comptar amb la participació del Portus, FNI, FEN i ANVA.

Pujar