Castellano

La Policia Nacional investiga l'intent de segrest d'una menor de huit anys a Oriola

La Policia Nacional investiga l'intent de segrest d'una menor de huit anys a Oriola
  • Els fets van ocórrer diumenge passat en el camí Vell de Bigastre quan dues persones van intentar enganyar la xiqueta de huit anys perquè pujara a una furgoneta

La brigada local de la Policia Judicial està investigant l'intent de segrest d'una menor d'edat a Oriola.

Els fets van ocórrer diumenge passat sobre les 12.30 hores en el camí Vell de Bigastre quan dos homes, que estaven muntats en una furgoneta, van intentar enganyar una xiqueta de huit anys perquè es pujara al vehicle, segons consta en el document de la Policia Nacional que circula per un grup de Facebook.

“La xiqueta espantada va aconseguir córrer i cridar fins a l'arribada al seu domicili”, segons consta en el document que explica, a més, que “aquestes persones manifesten que coneixien als pares i que es pujara a la furgoneta”.

En aqueix moment, la mare telefona al 091 i a l'arribada dels agents no es va trobar ni a testimonis ni als sospitosos.

Segons consta en el document de la investigació oberta per la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM), la furgoneta era de color blanc i tenia un colp a la porta del copilot.

Des de la Policia Nacional d'Alacant han assenyalat que “s'estan duent a terme les gestions d'investigació pertinents per a esclarir la realitat dels fets, així com l'abast d'aquests”, per la qual cosa "fins que no es finalitzen aquestes indagacions no es donarà cap informació sobre aquest tema”.

Pujar