elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tècnics de Conselleria de Justícia visiten els jutjats d'Ontinyent per licitar el projecte de la seua ampliació

Tècnics de Conselleria de Justícia visiten els jutjats d'Ontinyent per licitar el projecte de la seua ampliació
  MÉS FOTOS
  Tècnics de Conselleria de Justícia visiten els jutjats d'Ontinyent per licitar el projecte de la seua ampliació - (foto 2)

  Tècnics de la Conselleria de Justícia han visitat la seu dels jutjats d'Ontinyent de cara a la finalització del plec de condicions per a licitar la redacció del projecte i adreça d'obra de la seua ampliació i remodelació. En la seua visita eren acompanyats pel regidor coordinador de l'àrea de Territori, Jaime Peris, qui explicava que els tècnics de l'administració autonòmica han confirmat que els treballs en el Jutjat nº1 consistiran en una remodelació, mentre que l'edifici dels jutjats nº2 i 3, que té la seua entrada pel carrer Ferran Alcina, s'ampliarà ocupant la part del jardí que arriba fins a l'avinguda Comte de Torrefiel.

  Cal recordar que en la seua visita a Ontinyent a l'abril de 2016, la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, apuntava que la realització de millores en les infraestructures judicials de la ciutat era un "objectiu prioritari" de la seua Conselleria, confirmant-se posteriorment que els Serveis d'Infrastructures de l'administració autonòmica havien valorat l'ampliació dels actuals jutjats com l'opció més viable per fer realitat estes millores.

  Jaime Peris puntualitzava al respecte que "els terrenys on estan situats els jutjats són de la Conselleria, i és aquesta la que ha optat per actuar sobre els seus propis terrenys i no altres en base als seus propis informes. En l'encontre hem pogut constatar que les obres que ens han explicat que tenen previstes no comporten cap problema ni tràmit urbanístic addicional, el que facilitarà l'execució per part de la Conselleria", explicava.

  Segons ha transcendit, la idea és que aquesta ampliació no ocupe tota la zona verda que té actualment aquest complex de jutjats, sinó que quede un pati intern que aporte lluminositat i espai enjardinat. A més, també està previst que en aquesta reforma es puga obrir un accés al nou edifici per l'avinguda Comte Torrefiel per a guanyar l'espai que té el desnivell del jardí actualment. Pel que fa als terminis, està previst que aquest mes de juny es licite la redacció del projecte i que si se segueixen els terminis administratius habituals, a l'últim trimestre de 2017 podria estar redactat. Amb aquest document sobre la taula es coneixerà el cost de les obres, per a poder incloure-les posteriorment en els pressupostos autonòmics i poder procedir a l'execució de les obres.

  Pujar