elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat adjudica per 6’2 milions les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent

Sanitat adjudica per 6’2 milions les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent
  • La constructora OHL serà qui execute les obres d’adequació i muntatge dels espais destinats a Cafeteria, Cuina, Àrea d’Esterilització, Quiròfans i Sales Blanques

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha procedit a l’adjudicació  per un import de  6.227.408,99 euros a l’empresa OHL les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent amb l’adequació i muntatge dels espais destinats a Cafeteria, Cuina, Àrea d’Esterilització, Quiròfans i Sales Blanques. És un dels assumptes tractats en la reunió que mantenien aquest matí l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, amb l’equip directiu del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, per fer seguiment de diverses qüestions d’interés per a la ciutat en matèria sanitària.

Segons trascendia en aquesrt encontre, al qual participaven pel Departament de Salut el seu gerent, Juan Manuel Campos; la directora mèdica Mª José Dasca, i la subdirectora econòmica Mª José Molina, l’adjudicatària serà l’empresa Obrascon Huarte Lain SA (OHL), la mateixa que ha executat les obres ja realitzades i que s’han recepcionat ara de forma parcial.

Més de 50 milions d’euros d’inversió

En total la Conselleria de Sanitat amplia a més de 50 milions d’euros la inversió en les obres del nou centre sanitari, xifra notablement superior als 42 milions que estaven previstos el passat mes de juny. Cal recordar que esta adjudicació s’afegeix a les realitzades des de novembre per un import superior al milió d’euros per a diversos lots i paquets per a aparells de diagnòstic com odontologia, oftalmologia, colposcopia, endoscopia, otorriniolaringologia, electrocardiograma, i instrumental divers; a més del subministrament instal·lació i posada en marxa d’elements relatius a l’equipament de vigilància.

Reforços al personal sanitari

En l’encontre també es tractaven detalls al voltant de la situació del personal sanitari en el Departament de Salut. Així, des de la gerència es confirmava a l’alcalde que s’ha previst una planificació de la plantilla que evite repetir situacions com la viscuda en 2022 amb el tancament de la planta de Medicina Interna. Igualment, s’avançava que van a cobrir-se les places de personal pendents al departament, i també que s’està ultimant la conformació completa de la plantilla de professionals del nou hospital. A més a més, s’explicava que l’aparell TAC (Tomografia Axial Computeritzada), que està funcionant a les últimes setmanes en horari de matí, reprendrà en breu el seu servei també per les vesprades.

Pujar