elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Resum de la 2020/21, amb 4 CAMPIONS de la nostra Escola i un ascens

Resum de la 2020/21, amb 4 CAMPIONS de la nostra Escola i un ascens
  MÉS FOTOS
  Resum de la 2020/21, amb 4 CAMPIONS de la nostra Escola i un ascens - (foto 2)
  Resum de la 2020/21, amb 4 CAMPIONS de la nostra Escola i un ascens - (foto 3)

  Amb la recentment finalitzada 2020/2021, un resum del que ha estat la competició lliguera pels nostres equips, on el Cadet C ha abastat l’ascens a la Primera Regional Cadet, una circumstància que va estar present durant tota la temporada, i que després del segon lloc aconseguit i la renúncia del campió, farà que el proper curs tingam tant el Cadet B com C en eixa 1a Regional.

  Pel que respecta als equips de futbol-8, esta 20/21 ens ha deixat un total de 3 CAMPIONS, i fins a quatre conjunts que s’han quedat a les portes d’eixe liderat, fent-se amb el 2n lloc; classificant-se tots els nostres representants de futbol-8 (tant masculins com femenins) en la Fase Or, junt els millors dels seus respectius grups. Però per damunt de tots hem de destacar la immaculada temporada que ha fet el Prebenjamí B, qui de la mà de Nacho Martínez han aconseguit guanyar tots els partits que han disputat en el seu primer any de competició federada. L'enhorabona!

  Qui es va quedar a les portes del desitjat ascens va ser l’equip Juvenil, assolint el segon lloc de la categoria, al temps que tres dels nostres aconseguien el tercer lloc d’esta atípica temporada en la que l’Infantil C va aportar l’únic títol de Campió pels equips de futbol-11.

  Pujar