10 de desembre de 2019 10/12/19

La Regidoria de Joventut amplia l'horari de l'Espai Jove i programa 13 activitats per al mes de juliol

La Regidoria de Joventut amplia l'horari de l'Espai Jove i programa 13 activitats per al mes de juliol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Joventut amplia l'horari de l'Espai Jove i programa 13 activitats per al mes de juliol - (foto 2)

  L’Espai Jove d’Ontinyent passarà d’obrir els divendres i dissabtes de vesprada a fer-ho cada dia de dilluns a dissabte de juliol en horari de 18:00 a 21:00 hores. Així ho ha anunciat el regidor de Joventut, Jordi Vallés, qui també donava detalls de la nova programació juvenil que inclou fins a 13 activitats diferents durant aquest mes de juliol i que conclourà amb una gran festa de comiat.

  Vallés valorava positivament la participació juvenil durant els mesos d'abril, maig i juny en la qual “hi han hagut al voltant de 150 participacions entre les diferents activitats proposades” i incidia que per a organitzar la programació “sempre tenim en compte les opinions i suggeriments dels i les joves”, assegurava. La programació que començava el passat divendres 5 de juliol amb l'actuació del Mag Sindini i continuava el dissabte 6 amb una activitat de Joves Autors es reprenia aquest dilluns i dimarts amb un torneig de FIFA.

  D'altra banda, dimecres 10 tindrà lloc un concurs de dibuix; dijous 11 i divendres 12 és el torn de jocs amb xapes i construccions de Lego, mentre que dissabte 13 els i les joves podran participar en carreres de drons. En la programació de juliol hi haurà diverses competicions. En concret, dilluns 15 tindrà lloc la Lliga de Bitllar; dilluns 22 el campionat de l’UNO; dimecres 24 el torneig de Bàdminton i dissabte 27 la Lliga de Futbolí.

  Com a colofó a la programació del curs 2018/2019, es celebrarà la “festa d’acomiadament” divendres 26, on tindrà lloc una de les activitats de moda entre els joves, un “Escape Room”, sopar baix braç i música per acabar la vetllada. Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides, especialment, a joves d’entre 12 i 30 anys. En aquesta ocasió no serà necessària cap inscripció prèvia per a participar en les diferents activitats. Per a més informació: joventut@ajuntament-ontinyent.es o a l’Oficina Jove, a l’aula 206 de la UNED d’Ontinyent.

  ocultar
  La Regidoria de Joventut amplia l'horari de l'Espai Jove i programa 13 activitats per al mes de juliol
  Pujar