elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Consum i Comerç IN inicien un full de ruta per millorar l'atenció als consumidors del comerç local

La regidoria de Consum i Comerç IN inicien un full de ruta per millorar l'atenció als consumidors del comerç local
  • En una reunió a proposta de l’associació s'ha tractat la necessitat de potenciar els mecanismes de mediació i millora de l'atenció al consumidor

Aquest dijous s'ha celebrat una reunió de treball entre la Regidoria de Consum de l'Ajuntament d'Ontinyent i Comerços i Serveis IN per estudiar fórmules de col·laboració orientades a la millora de l'atenció a les persones consumidores dels comerços associats. La trobada, proposada per l'associació de comerços i serveis, ha comptat amb la participació del regidor de Consum d'Ontinyent, Nico Calabuig, la gerent de Comerços i Serveis IN, Marissa Nàcher, la tresorera de la Junta de l'entitat, Susi Cambra, i el tècnic de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d'Ontinyent, Josep Antoni Gramaje.

En la reunió s'ha analitzat la campanya informativa posada en marxa per la regidoria recentment, respecte a l'ús de l'OMIC per part dels consumidors i consumidores d'Ontinyent, i s'ha plantejat la necessitat de buscar fórmules de col·laboració entre Comerços i Serveis IN i la Regidoria de Consum per a millorar i aportar un valor afegit a l'atenció als consumidors i consumidores tant d'Ontinyent com de poblacions veïnes de la Vall d'Albaida, per part dels comerços associats a l'entitat. Així mateix, s'ha incidit en la necessitat de fomentar l'adhesió dels comerços associats a Comerços i Serveis IN al sistema d'arbitratge de Consum, com a forma de potenciar les fases de resolució de possibles conflictes en la compra de productes i serveis prèvies a la via judicial.

El regidor de Consum, Nico Calabuig, ha assenyalat que "ha estat una reunió positiva i productiva, com a punt de partida per a explorar formes de col·laboració i treball conjunt amb les associacions comercials de la nostra ciutat. Sempre hem plantejat com a un dels objectius de l'acció de la regidoria el foment del consum al comerç local i de proximitat, per tots els beneficis que suposa pel que fa a l'atenció, serveis, proximitat, confiança, sostenibilitat i dinamització dels nostres carrers i places". "Totes les accions que puguem treballar conjuntament per a millorar qualsevol aspecte del consum al comerç de la nostra ciutat, que redundarà en definitiva en l'experiència dels consumidors i consumidores, comptarà amb tota la nostra dedicació", ha explicat Calabuig.

Per la seua banda, la gerent de l'Associació de Comerços i Serveis IN, Marissa Nàcher, també ha valorat molt positivament la trobada. "Abordar tots els temes en relació amb el consum ens resultarà necessari per a establir un full de ruta renovat, donant suport als nostres associats i associades davant els canvis en les necessitats dels consumidors i consumidores". En aquesta línia, la tresorera Susi Cambra també ha apuntat que "els comerços i serveis sempre necessitem iniciatives que ens ajuden a apropar-nos a les consumidores i consumidors".

Pujar