elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE d'Ontinyent demana a l'ajuntament que il·lumine El Pont Vell

El PSOE d'Ontinyent demana a l'ajuntament que il·lumine El Pont Vell
  • Els socialistes denuncien la falta de llum en un dels nexes per als vianants de tots dos barris.

El Pont Vell s'ha utilitzat des de temps immemorials com a mitjà de connexió entre el barri de La Vila i el Barri de Sant Rafael per a tots els ciutadans d'Ontinyent. Fa anys es van iniciar les obres, les que ara semblen acabades. Anteriorment, existien diversos punts de llum al llarg del pont.

“Les obres fa mesos van acabar, però creiem que es van oblidar d'un element fonamental: la llum” destaca el regidor Socialista. “A tots els ciutadans ens agrada passejar pel nostre patrimoni, però amb la falta d'il·luminació sembla que se'ns limita les hores dels passejos, a més que no contribueix a la implementació de l'urbanisme amb perspectiva de gènere en provocar inseguretat amb aquesta apagada d'una artèria per als vianants tan utilitzada” adverteix Jose Antonio Martínez.

“A més, de recordar, que el Pont Vell, és zona de trànsit de diferents actes de les festes, tant de la Puríssima com de la Baixada del Morenet, també és utilitzat per persones de totes les edats, fins i tot amb mobilitat reduïda o problemes de mobilitat, per a arribar al centre administratiu de la ciutat, de manera sostenible. Per això no està de més que hi haja una millor il·luminació tant per qüestions de seguretat, com de perspectiva de gènere, perquè els ciutadans vagen tranquils durant el trajecte” conclou Martínez

Pujar