elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 50 professionals de la docència europeus visiten Ontinyent dins el programa «Erasmus» per a professorat

Més de 50 professionals de la docència europeus visiten Ontinyent dins el programa «Erasmus» per a professorat
  • Jorge Rodríguez i Óscar Borrell donen la benvinguda als i les participants, arribats en col•laboració amb els col•legis Bonavista, Vicente Gironés i Martínez Valls

MÉS FOTOS
Més de 50 professionals de la docència europeus visiten Ontinyent dins el programa «Erasmus» per a professorat - (foto 2)

Més de 50 professionals de la docència europeus visiten estos dies Ontinyent dins el programa «Erasmus» per a professorat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, rebien en l’Ajuntament als i les participants, arribats de diferents països en col·laboració amb els col·legis Bonavista, Vicente Gironés i Martínez Valls.

El primer edil s’adreçava en anglès als i les assistents per donar-los la benvinguda, tot posant de relleu la importància de la col·laboració entre països d’Europa i l’aposta del govern local pels projectes europeus, que al cas de la institució local té un element articular fonamental amb el programa EDUSI, que permetrà l’execució de tot un seguit d’obres públiques a la ciutat cofinançades per Europa. Els profesors i docents participants rebien un obsequi, i al seu torn lliuraven a l’Alcalde diferents detalls dels seus llocs de procedència.

Al cas del CEIP  Bonavista, la visita va tenir lloc la setmana passada i incloïa l’assistència de 2 profesores d’Estonia i 2 de Croàcia, per tal de descobrir projectes d’ensenyament a l’escola vinculats a l’utilització d’espais exteriors, racons d’aprenentatge o metodologies actives, entre d’altres. A la visita a l’Ajuntament participaven també 3 auxiliars de conversa participants d’altre programa Erasmus al centre.

Al CEIP Martínez Valls, participen 20 persones procedents d’Hungria, Estonia, Bosnia i Itàlia, que centren el seu treball en l’estudi del periode de vinculació afectiva a l’escola i l’adaptació d’aquest moment a la pandèmia. Finalment, al CEIP Vicente Gironés arribaven 15 professors i professores de Portugal, Turquia, Macedònia del Nord, Letonia i Estonia, per abordar en aquest cas projectes vinculats a la natura i la seua relació amb l’aprenenatge.

 

Pujar