26 de setembre de 2020 26/9/20

200 persones gaudeixen a Ontinyent de les activitats del “Dia dels Museus”

200 persones gaudeixen a Ontinyent de les activitats del “Dia dels Museus” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  200 persones gaudeixen a Ontinyent de les activitats del “Dia dels Museus” - (foto 2)
  200 persones gaudeixen a Ontinyent de les activitats del “Dia dels Museus” - (foto 3)

  Al voltant de 200 persones participaren aquest diumenge a Ontinyent de les activitats organitzades per l'Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, una jornada en la qual el consistori va programar rutes guiades, dansa i música en directe.

  En concret, des de les 11:30 i en intervals de mitja hora, un grup de ballarines de l'Escola de Dansa Ópera ballaven per convidar als vianants a accedir al museu arqueològic MAOVA. A més a més, al Palau de La Vila, seu del Museu del Textil Valencià i del Museu dels Gegants i Cabets, es comptava amb quatre grups de música de cambra del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent: un quintet de metall, trio de corda (2 violins i viola), duo de guitarres i trio de veus i piano, tots ells repartits per l'edifici.

  A més a més, hi haurà dues visites guiades. Una d'elles al marc del programa "Majors Actius" i altra per a públic en general, totes dues amb una durada aproximada de 1 hora i mitja, totalment gratuïtes i amb una degustació final de productes locals. La "ruta dels museus" prevista per a aquest dia incloïa visites al Museu Fester, el Museu MAOVA, el Museu dels Gegants i Cabets i el Museu del Tèxtil Valencià, així com al propi Palau de La Vila.

  La regidora coordinadora de l'àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, que coorganitzava l'activitat junt a la regidoria de Política Econòmica, tenia especials paraules d'agraïment "per a la implicació del Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis, i molt especialment al professorat i alumnat que sempre estan al costat de l'Ajuntament en estes iniciatives".

  Pujar