elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pascual Donat: "un campus d'estiu sense incidències i amb èxit"

Pascual Donat: "un campus d'estiu sense incidències i amb èxit"

    El passat divendres 23 d'este mes va finalitzar el campus d'estiu del Club Deportivo Esport Base Ontinyent amb un acte de clausura on van estar tots el participants tant de les primers setmanes com les ultimes setmanes del event esportiu. Segons ha manifestat el Director Esportiu, Pascual Donat "el campus d'enguany ha sigut un éxit no sols per la participació, la organització i el desenvolupament de les jornades esportives, sino que també és molt positiu que no s'hagen lamentat incidències donat el context sanitari que estem vivint". Resultat òptims que "es deuen a la bona organització i a les mesures de seguretat anti covid que s'han pres cada dia", ha indicat Donat.

    Ara si que ja estan de vacances els joves jugadors que durant estes quatre setmanes han pres part del CAMPUS D’ESTIU que per primera vegada ha organitzat la nostra Escola, després dels que vam fer tant en Nadal com en Pasqua, i on més d’un centenar de xavals han gaudit del que més els agrada.

    Amb jornades on s’han barrejat tant aspectes purament esportius com educatius, tots els participants han pogut gaudir a més de la piscina municipal, fet també fonamental per estos dies estiuencs.

    Com a extrordinari al campus, ha sigut entre altres esdeveniments, la visita d’ex-jugadors de primer nivell han estat el moment que més impressió va deixar en quasi tots els joves, ja que van poder interactuar directament amb professionals com Palop, Serer, Albelda i Robert.

    Pujar