1 de juny de 2020 1/6/20

Dos parcs i la cavalcada de Reis, escenaris finals del V Festival de Circ i Teatre al Carrer

Dos parcs i la cavalcada de Reis, escenaris finals del V Festival de Circ i Teatre al Carrer - (foto 1)
  • El parc del Mestre Ferrero acull demà Petits prínceps de Mumusic que hui porta Amigoo al de Vicent Andrés Estellés

  • Ameba Teatre participarà en la cavalcada de Reis amb l'estudi musical mòbil de Poble de fotografia

  • Jorge Rodríguez i Sayo Gandia animen a visitar Ontinyent i gaudir dels últims dies del festival

Els parcs de Vicent Andrés Estellés i el del Mestre Ferrero, junt amb la cavalcada de Reis, seran els tres últims escenaris del V Festival de Circ i Teatre que durant la primera setmana ha tret i ha atret als carrers d'Ontinyent nombrosos espectadors gràcies al bon oratge i la qualitat dels espectacles proposats. Per això, l'alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora responsable del festival, Sayo Gandia, conviden tothom a aprofitar els tres últimes d'una mostra que s'emmarca en la campanya Ontinyent Il·lusiona amb l'objectiu d'oferir cultura gratuïta i de qualitat que supose un al·licient alhora de fer les compres de nadal a la ciutat.

Demà 3 de gener a les 18:30 i al parc del Mestre Ferrero, Mumusic Circus presentarà Petits prínceps, un espectacle poètic, jovial i sensible que divertirà a menuts i a grans. El protagonitzen Clara, una somiadora a la qual li encanta taral·lejat, i Marçal, que disfruta jugant amb els instruments musical i posant-se cap per avall. L'espectacle on les escenes combinen entre elles com un puzle circular i que convida el públic a participar de les seues cançons, jocs i poesia.

La mateixa companyia i en un altre parc, el de la plaça de Vicent Andrés Estellés, presenta a les 18:30 Amigoo, un espectacle que combina circ, dansa, teatre i música en viu per a recórrer les vides d'un home i una dona a través de fragments d'intimitat en una travessia gestual i musical cap a la profunditat i la sinceritat. Protagonitzat per Clara Poch, Marçal Calvet i un contrabaix, el circ personal indaga a través del moviment, les acrobàcies, la música i la manipulació dels cossos i els seus objectes.

Finalment i com a colofó del V Festival de Circ i Teatre al Carrer d'Ontinyent el 5 de gener i per primera vegada, dins la cavalcada de Reis, participaran els valencians Ameba Teatre amb l'estudi musical mòbil Poble de fotografia que s'inclourà entre els dos ballets. Un espectacle itinerant on dos peculiars fotògrafs retraten el perfil més divertit de la gent perquè guarden un record inesborrable.

Pujar