elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent replega propostes per al seu Pla Jove amb un fòrum obert

Ontinyent replega propostes per al seu Pla Jove amb un fòrum obert

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha obert a la participació dels i les joves de la localitat la redacció del que serà el seu proper Pla Jove, en el que la regidoria de Joventut ve treballant als últims mesos. Ho farà amb un fòrum obert, que tindrà lloc aquest dissabte a l'EPA Sant Carles organitzat amb la col·laboració de la Xarxa Jove de l'IVAJ. En aquest fòrum, que tindrà lloc aquest dissabte a l'EPA Sant Carles, es replegaran propostes per a incloure en aquest pla, un document en el qual es marcaran objectius i línies d'actuació per als pròxims anys en matèria de joventut.

    Per elaborar el Pla Jove, l'Ajuntament ha destinat la persona becada a la ciutat per la Diputació de València dins del programa de Gestió del Talent, dirigit a promoure la inserció laboral de joves que han acabat els seus estudis, que està recollint informació per a conèixer les opinions, inquietuds i necessitats del jovent local. Amb aquest objectiu, la regidoria convida a aquest fòrum als i les joves de 12 a 30 anys i a representants de les diferents associacions juvenils locals. A la jornada s'organitzaran taules dividides per a debatre al voltant de la participació i l'associacionisme, l'ocupació, l'habitatge, la formació, l'educació, l'oci o la cultura, entre altres.

    La regidora de Joventut, Katty Ushiña, animava a tot el jovent a participar d'aquesta activitat que servirà per a configurar el primer Pla Jove municipal que tindrà Ontinyent. "Només amb la participació i les opinions dels i les joves del municipi podrem saber quines són les línies que hem de treballar per a millorar les seues condicions i oportunitats" declarava Ushiña.

    Aquest fòrum no serà l'única acció dins de la fase de diagnosi, sinó que a banda es venen realitzant enquestes a tots els centres educatius i associacions que puguen reunir part de la població juvenil de forma directa o indirecta. Per a participar en el fòrum, que tindrà lloc a partir de les 10:00 hores a l'EPA Sant Carles, encara es poden fer inscripcions a través de la web municipal, podent fer-se consultes a través del correu joventut@ajuntament-ontinyent.es o el telèfon 96 291 82 00 (extensió 148).

    Pujar