27 de gener de 2020 27/1/20

Ontinyent programa tres rutes turístiques per gaudir dels atractius de la ciutat durant la Setmana Santa

Ontinyent programa tres rutes turístiques per gaudir dels atractius de la ciutat durant la Setmana Santa - (foto 1)

    Ontinyent ha programat tres rutes turístiques i paisatgístiques per a la Setmana Santa. En concret, el divendres 19 d'abril tindrà lloc la ruta senderista i el taller d'herbero pel barranc dels Tarongers; el dissabte 20 està prevista la visita als refugis antiaeris del Regall i de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado. Finalment, el diumenge 21, tindrà lloc la ruta cicloturista “Pedalejant Ontinyent”.

    El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania de totes les comarques veïnes a a participar i gaudir d'Ontinyent durant la Setmana Santa perquè la ciutat té molts atractius que oferir. Una bona manera de començar a descobrir la bellesa d'Ontinyent es participant en una d'aquestes rutes que són una experiència única”, manifestava. Estes rutes s'inclouen dintre del calendari anual que l'Ajuntament ha previst per a este any, el qual s'ha ampliat de 24 a 38 rutes davant l'èxit de l'edició anterior, que va comptar amb més de 1000 participants.

    Les rutes seran sempre amb caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzant-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores. També poden formalitzar-se per telèfon (962916090) o per correu electrònic (ontinyent@touristinfo.net).

    Pujar