elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent posa a punt els 10 col·legis públics per a l'inici del curs 2019/2020

Ontinyent posa a punt els 10 col·legis públics per a l'inici del curs 2019/2020 - (foto 1)
  • Óscar Borrell posa en valor les reparacions i la neteja intensiva dels patis “perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen de les instal·lacions en les millors condicions possibles”

L'Ajuntament d'Ontinyent posa a punt els col·legis públics de la ciutat per a l'inici del curs escolar 2019/2020. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava el treball de l'Ajuntament per posar a punt les instal·lacions perquè “és important deixar preparat tots els centres realitzant les reparacions i netejant intensivament les instal·lacions on des del dilluns els xiquets i xiquetes reprendran el seu aprenentatge gaudint així de les instal·lacions que tenim als centres d'Ontinyent en les millors condicions possibles”. El regidor destacava la continuïtat de l’execució del Pla Edificant durant aquest curs que en les properes setmanes veurà finalitzada la retirada de l’amiant al col·legi Carmelo Ripoll.

Pel que fa a la posada a punt, des la regidoria de Parcs i Jardins s'ha millorat la vegetació de tots els col·legis i s'ha dut a terme aquestos dies un pla de neteja intensiu i de desinfecció de tots els patis dels centres educatius públics de la ciutat. La regidora de l'àrea, Sayo Gandia, explicava que “aquesta neteja amb una hidronetejadora a pressió és una solució inolora, incolora i no és agressiva per a les persones, però elimina les bactèries que puguen haver, el que és molt important”, assegurava.

D’altra banda, des de la regidoria de Serveis Municipals està procedint-se a la realització de diverses reparacions als col·legis públics que han inclòs manteniment de llums, canvi de canonades danyades, reparacions de teulades, entre d'altres. El regidor Manuel Cuesta incidia que amb aquestes millores que s'han executat amb personal de l'Ajuntament “el que volem és contribuir a què la tornada dels nostres xiquets i xiquetes siga perfecta”, afirmava. 

Pujar