elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent obri la tercera convocatòria del Pla Resistir amb nous sectors professionals

Ontinyent obri la tercera convocatòria del Pla Resistir amb nous sectors professionals
  • Aquesta tercera tanda, que compta amb un pressupost de 150.000 euros, beneficiarà a perruqueries i centres d’estètica

L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana la tercera convocatòria de les ajudes “Parèntesi”, al marc del pla autonòmic “Resistir” per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid. Aquesta tercera convocatòria, per a la que es podrà presentar sol·licituds entre els dies 1 i 10 de setembre, està dirigida a perruqueries i altres centres de tractaments de bellesa i estètica amb el codi de CNAE 9602.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb aquesta tercera convocatòria s’esgotarà l’excedent de les anteriors convocatòries “un excedent que ens permet destinar estos diners a altres activitats com aquestes, també afectades per la pandèmia i que no havien estat contemplades en les anteriors dues convocatòries”. Aquesta última convocatòria està dotada amb un import de 150.000 euros, i se suma a les ajudes ja repartides entre 309 establiments de la ciutat per un valor de 655.019,40 euros a través del Pla Resistir I i II.

Cal recordar que, les sol·licituds s’atenen per ordre de presentació, trobant-se el text de la convocatòria i tota la documentació necessària per a la tramitació a la web de l'Ajuntament d'Ontinyent, www.ontinyent.es. Pablo Úbeda incidia en la importància de presentar la documentació de forma completa i sense errades per agilitzar el procés.

 

Pujar