elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent lliura les claus de la residència municipal per a estudiants universitaris

Ontinyent lliura les claus de la residència municipal per a estudiants universitaris
  • El regidor de Joventut Jordi Vallés destaca que amb la residència es projecta Ontinyent com a ciutat universitària i es dinamitza el barri de la Vila

La residència d’estudiants ja ha obert les seues portes. Aquest dijous, el regidor de Joventut, Jordi Vallés, lliurava les claus de la residència municipal per a estudiantat universitari d’Ontinyent a l’alumnat beneficiari. El regidor els ha donat la benvinguda i durant la visita a destacat la "privilegiada" ubicació de la residència situada al barri de La Vila "on estem treballant des de diferents àrees de l’Ajuntament per dinamitzar i rejovenir aquesta zona i espais del barri antic i dotar-les d’una nova vida i de més activitat", remarcava Vallés.

Així, les places per al curs 2021-2022 estan repartides entre estudiantat del Campus d’Ontinyent, de Formació Professional i jovent del Regne Unit que treballaran com auxiliars de conversa als centres educatius de la ciutat. El regidor posava en valor com la gran oferta acadèmica, així com "tots els serveis, programació cultural i d’oci saludable que des de l’Ajuntament oferim al jovent motiven al jovent per formar-se a la nostra ciutat".

Cal recordar que la residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Pujar