elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent finalitza la reurbanització integral del Carrer Rafael Juan Vidal

Ontinyent finalitza la reurbanització integral del Carrer Rafael Juan Vidal - (foto 1)
  • S’ha millorat l’accesibilitat, vorera, paviment, enllumenat, xarxes d’aigua, clavegueram i mobiliari urbà amb una inversió global de 240.000 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat l’execució d’una intervenció integral de millora urbana al carrer Rafael Juan Vidal, al tram que comunica la Plaça de la Coronació i l’Avinguda Compte de Torrefiel. Es tracta d’una actuació executada pel consistori amb ajuda del programa “SOM” (antic PPOS) de la Diputació de València, que ha tingut un cost global de 240.000 euros amb els quals s'ha millorat l’accesibilitat, la superfície peatonal, paviment, enllumenat, les xarxes d’aigua i clavegueram, el mobiliari urbà i s’ha creat espais per introduir arbrat a les properes setmanes.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, explicava que amb aquesta obra "hem transformat un carrer que tenia una vorera escassa tot i ser molt utilitzada pels vianants i situada a les immediacions d’un col·legi, aconseguint un carrer més segur, amable i agradable per a totes i tots", explicava.  En concret, l’actuació ha contemplat la millora de l’accessibilitat de vianants i rodada al carrer i el seu àmbit d’influència, especialment a la vorera junt al col·legi Santa Maria, l’amplària de la qual ha passat a ser de 4 metres. També s’ha renovat el paviment per donar pas a altre de major qualitat; i dotat d’elements de mobiliari urbà com papereres o banquets.

L’espai també compta amb un nou enllumenat públic i elements de senyalització comercial i urbana, així com espai per a elements d’arbrat i jardineria. A més a més s’ha aprofitat per renovar les xarxes de clavegueram i d’aigua potable, i implantar una nova xarxa d’aigües pluvials, inexistent fins ara; i s'ha soterrat el cablejat de telefonia i baixa tensió que es torbava grapat a la façana del col·legi. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha tingut paraules d’agraïment per al veïnat per la seua comprensió amb les inevitables molèsties que comporten obres d’estes característiques, que a més es van veure afectades a la seua execució per les fortes pluges del passat mes de setembre, “però que ara han finalitzat, i suposen una important millora per a la ciutadana d’Ontinyent en general i del barri en particular".

Pujar