elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent es mou en defensa de la línia de ferrocarril Xàtiva-Alcoi

Ontinyent es mou en defensa de la línia de ferrocarril Xàtiva-Alcoi

    La Plataforma Salvem el Tren i l'associació 'Ontinyent en bici ' ens mobilitzem en defensa de la Línia de Ferrocarril Xàtiva – Alcoi per tal de conscienciar a la població del gran valor de la mateixa. Tothom sap que el tren és un mitjà de comunicació segur, còmode, accessible, respectuós amb les terres que travessa, econòmic i net. Als seus avantatges ecològics (menor contaminació atmosfèrica i acústica, eficiència energètica, menor ocupació del terreny i baix impacte paisatgístic) cal afegir els que té en l'aspecte social: és molt més accessible que el transport privat per carretera o que l'avió i contribueix a la vertebració i l'equilibri territorial.

    Per una banda, la 'Plataforma Salvem el Tren ' hem organitzat una conferència a càrrec de Vicent Torres Castejón, doctor en economia amb una tesi sobre Polítiques de Transport i especialitzat en Plans de Mobilitat Urbana Sostenible. Ha sigut portaveu de la Plataforma de Defensa del Ferrocarril i va redactar un Pla Director de Ferrocarrils per al País Valencià.

    Aquesta conferència tindrà lloc el divendres 20 de gener de 2017 a les 19:30 hores en la sala gran del Centre Cultural Caixa Ontinyent.Conferència 'És L'Hora del Tren ' a càrrec de Vicent Torres Castejón

    Pujar