elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent conclou a la Casa de Cultura els tallers d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

Ontinyent conclou a la Casa de Cultura els tallers d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere
  • La regidoria d’Igualtat reprendrà les accions formatives amb un curs per a personal municipal sobre igualtat i llenguatge no sexista

L’Ajuntament d’Ontinyent concloïa aquest dijous a la Casa de Cultura els tallers d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere que ha impartit estes últimes setmanes la psicòloga i experta Coto Talens. La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, explicava que aquest curs “ha estat adreçat a dones que han patit esta violència, amb la intenció d’ajudar-les a eixir d’eixa situació posant al seu abast les habilitats, instruments i mecanismes necessaris perquè puguen recuperar la seua autoestima i aconseguisquen recuperar-se de les conseqüències negatives de la violència de gènere que han patit”. Les participants coincidien en qualificar el curs com a positiu i “sanador”.

Dins les pròximes accions previstes per la regidoria d’Igualtat es troben d’un nou curso al Museu del Tèxtil, en aquest cas per al personal municipal, de formació en Igualtat i llenguatge no sexista. Hi haurà dues sessions els dies 13 i 20 d’octubre a càrrec també de Coto Talens; i els dies 27 d’octubre i 3 de novembre amb el promotor lingüístic municipal.

Pujar