20 de setembre de 2020 20/9/20

Ontinyent comptarà amb 2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent comptarà amb 2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ontinyent comptarà amb 2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Ontinyent està realitzant diverses tasques per deixar a punt les 2.800 places de pàrkings públics de què disposarà la ciutat per atendre la creixent demanda durant les festes de Moros i Cristians. Enguany, per primera volta, es comptarà amb les 140 places del nou parking de l'Avinguda de Sant Francesc, als solars de l'antiga fàbrica de Paduana, un estacionament estratègicament situat, a pocs metres del tram final del recorregut de l'Entrada Morocristiana. Cal recordar que l'obra, executada per una empresa local amb un cost de 150.000 euros, va convertir a principis d'any 5.640m2 de solars degradats en un estacionament municipal amb 50 arbres i 600 arbustos, enllumenat i voreres.

  A més a més, des de l'àrea de Serveis Municipals s'ha deixat a punt l'espai de 5.400 m2 ubicat al Camí Vell de Xàtiva, en l'esplanada de l'antiga fàbrica de Gutierrez Fité (zona accessible des de la coneguda com a "carretera de València") cedida per tercer any consecutiu pel seu propietari, Juan Albinyana. El regisor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta assenyalava que "aquest espai està a menys de 400 metres lineals de la Plaça de la Concepció, on finalitza el recorregut de l'entrada de Moros i Cristians, i amb unes xicotetes tasques de neteja i l'enllumenat que ja vam emprar als anys anteriors serà molt útil també per a atendre la necessitat extraordinària d'estacionament d'estos dies".

  Cal recordar que estes places se sumen a les del pàrkings de José Iranzo, recentment asfaltat i condicionat, el Recinte Firal, l'aparcament de la zona Germanies (terrenys baix el CEAM), l'aparcament del col·legi Carmelo Ripoll o l'obertura del pàrking de la Sala Gomis (Multiusos) durant el dia de l'Entrada. A més a més, s'ha renovat l'acord amb el Centre Comercial El Teler per a la utilització pública a preu reduït de part de les places d'estacionament del seu pàrking durant els 5 dies centrals de les festes.

  Pujar