24 de novembre de 2020 24/11/20

Ontinyent cedeix al SAMU el Xalet de les Boles per millorar les condicions del personal davant la Covid

Ontinyent cedeix al SAMU el Xalet de les Boles per millorar les condicions del personal davant la Covid - (foto 1)
  • L'Ajuntament es troba executant obres d'adequació de les instal·lacions sol·licitades pel Servei d'Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat

L’Ajuntament d'Ontinyent va a cedir l'edifici de propietat municipal al parc del "Xalet de les Boles" per millorar les condicions del personal del SAMU davant la pandèmia de COVID-19. El departament d’Obres Municipal que coordina el regidor Manuel Cuesta està ultimant les reformes d'adequació de l’edifici, un espai de 150 m2 adjacent a l’Hospital d'Ontinyent.  

Aquesta cessió va estar demanada a l'alcalde Jorge Rodríguez per la Directora del Servei d'Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, Begonya Arcos, ja que el local es considera idoni per millorar les condicions del personal del servei de l'ambulància d’atenció mèdica urgent, que ha vist incrementada la seua activitat degut a la pandèmia de la COVID-19. Esta cessió es mantindrà fins que el servei es trasllade al nou hospital ara en construcció.

Manuel Cuesta explicava que el local, de al voltant de 150m2, està sent objecte d’una nova distribució en base a les necessitats expressades des del Servei d'Emergències Sanitàries, de manera que el metge o metgessa, l’infermer o infermera i el o la xofer que estiguen de guàrdia disposen d’habitacions individuals, una cuina bàsica, una sala de lectura i dos lavabos, “unes obres que milloraran en molt les condicions d’espai amb que compten actualment a l’hospital, continuant a pocs metres del mateix i a més contribuint a descongestionar els espais de la zona d’urgències", assenyalava el regidor.

 

Pujar