elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les obres del Camí de la Puríssima ja estan en marxa

Les obres del Camí de la Puríssima ja estan en marxa

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat ja les obres de reparació del Camí de la Puríssima, el més afectats per les fortes pluges del passat mes de desembre a Ontinyent, amb desplaçaments de terra i pèrdua de trams d'asfalt i del ferm que sosté aquest.

    El regidor coordinador de l'àrea de Territori, Jaime Peris, i l'edil de Camins Rurals, Manuel Cuesta, han visitat hui les obres que van a ser executades durant els propers tres mesos per l'empresa La Plana Gestctons SL va a començar als propers dies l'execució de l'obra, amb un pressupost de 155.231 euros IVA inclòs, i que no solament pretén reparar els desperfectes per poder restablir el tràfic, sinó també recuperar les obres de drenatge i així aconseguir unes bones condicions de seguretat. A més, s'espera que els nous drenatges eviten noves solsides en futures crescudes del riu Clariano.

    Cal recordar que davant el greu deteriorament del camí, la regidoria de Territori va gestionar una alternativa per al pas de vehicles amb els propietaris del camí privat de la Casa Bona, per tal que estos cediren temporalment aquest per a l'ús públic.

    Pujar