31 de maig de 2020 31/5/20

El "mercat de Reis" d’Ontinyent comptarà amb productes artesans, animació i jocs infantils

El "mercat de Reis" d’Ontinyent comptarà amb productes artesans, animació i jocs infantils - (foto 1)
  • Es podrà visitar des d’aquest divendres fins el diumenge 5 de 11:00 a 14:00h i de 17:00 fins a les 22:00h

La Plaça de la Concepció acollirà a partir d’aquest divendres 3 de gener el tradicional "mercat de Reis" d’Ontinyent, que enguany comptarà amb prop de vint llocs de venda artesans així com diferents activitats d’animació i atraccions infantils.

El mercat, que es desenvolupa al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l'Ajuntament, es podrà visitar des d’aquest divendres fins al proper diumenge 5 de gener (inclòs) en horari de matí de 11:00h a 14:00h i de vesprada des de les 17:00h fins a les 22:00h. Les activitats d’animació complementàries al mercat estaran disponibles els tres dies i inclouran zona infantil, xanquers, desfiles, esmorzar popular, servei d’animació, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania i voltants “a vindre estos dies i gaudir d'un mercat molt atractiu, ple d'activitats d'animació i una oferta molt ampla i atractiva de productes. El plantejament ha estat fer un mercat artesà i amb productes específics i seleccionats, que no es troben als establiments habituals i que atrauen al públic per la seua originalitat", manifestava.

En el mercat, la ciutadania d'Ontinyent i els visitants podran trobar tota mena de paradetes amb productes artesans en filferro i ferro així com tendes de bijuteria, aromateràpia, minerals, tallers demostratius de pintura tallada en vidre, panaderia i llepolies de diferents tipus.

Pujar