elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Orquestra Simfónica Caixa Ontinyent organitza el concert “Joves Virtuosos” al Teatre Echegaray

L’Orquestra Simfónica Caixa Ontinyent organitza el concert “Joves Virtuosos” al Teatre Echegaray - (foto 1)

    El Teatre Echegaray acollirà aquest divendres 5 i dissabte 6 de juliol a partir de les 22:30h el concert de “Joves Virtuosos” de l'Orquestra Simfònica de Caixa Ontinyent a càrrec dels germans Pablo i Alejandro Turlo (violí i violoncel) i Ausiàs Parejo (guitarra).

    El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “és un honor que el Teatre Echegaray puga tindre una orquestra resident que permet gaudir de solistes a nivell internacional” i animava a tota la ciutadania a gaudir d'aquestos concerts amb “tres solistes que tot i la seua joventut ja han guanyat diversos concursos nacionals i internacionals”, assegurava.

    Els tres joves durant el concert estaran acompanyats per l'orquestra i dirigits pel seu director titular Saül Gómez. Durant el concert s'interpretaran el “Concierto en Sol Mayor 6.480” de Luigi Bocherini per a violencel; el “Capriccio Diabolico op.85” de M. Castelnuovo-Tedesco per a guitarra; i “Aires Gitanos” de Pablo Sarasate per a violí. Així mateix, el públic assistent podrà gaudir de “Huapango” de Pablo Moncayo i “Conga del fuego nuevo” de Arturo Márquez.

    Les entrades per aquestos dos concerts encara es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent, en Ad Libitum (C/Pius XII, 40, Ontinyent) i una hora abans de l'inici de l'espectacle amb un cost de 13€ l'entrada general i 7€ la butaca jove.

    Pujar