elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran diumenge la “Setmana Gran” de festes

L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran diumenge la “Setmana Gran” de festes
  • Els actes festers continuaran dilluns amb el concurs de Caps d'Esquadra Infantil

L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran aquest diumenge la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2019. La jornada d’activitats previstes per la Societat de Festers s’obrirà a les 9:00 hores amb una missa en sufragi pels festers difunts a l'ermita de Santa Anna, desplaçant-se els presents posteriorment per assistir a les 10:00 hores al saló d'actes de la Societat de Festers, on tindrà lloc l’emotiu acte de l’Esmorzar de la Llàgrima.

En aquest acte es ret homenatge als festers difunts durant l’últim any, i on l’Alcalde Jorge Rodríguez i el President de Festers Vicent Pla Vaello imposaran insígnies als càrrecs de les festes d’enguany, repartint-se també distincions als festers que s’han fet mereixedores d’un reconeixement públic a proposta de la Junta de Festes o de les pròpies comparses.

En la nit de diumenge, a partir de les 23:00 hores, tindrà lloc als peus del Castell de Festes de la Plaça Major l’acte de Presentació de Càrrecs 2018, després del qual tindrà lloc el Pregó de Festes, que enguany estarà a càrrec del periodista Santiago Sanchis Mullor. Ja de cara a dilluns l'activitat festera continuarà amb un dels actes més esperats pels festers més menuts, amb la celebració a les 22:45 en la Plaça Major del XXXVI Concurs de Caps d'Esquadra Infantil, on els participants en l'Escola de Caps d'Esquadra Infantil rebran un diploma acreditatiu.

Pujar