30 de novembre de 2020 30/11/20

L'alcalde rep el primer dorsal de la Sant Silvestre benèfica d'Ontinyent

L'alcalde rep el primer dorsal de la Sant Silvestre benèfica d'Ontinyent - (foto 1)
  • Els dorsals amb un preu d'1euro que anirà destinat íntegrament a l’Associació Pàrkinson Benicadell ja es poden adquirir als diferents espais habilitats

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest matí el primer dels dorsals solidaris que han eixit a la venda per a participar en la tradicional cursa de Sant Silvestre, que aquest any destinarà tot els diners recaptats a l'Associació Pàrkinson Benicadell. Alfred Auban en representació de l'associació lliurava a l’alcalde el dorsal número 1, en presència del regidor d’Esports, Óscar Borrell.

Els dorsals, que tenen un preu d’1 euro, es poden adquirir a l’Ajuntament, Deportes RULL; Piscina coberta d'Ontinyent; Poliesportiu Municipal; a les tendes Kilómetro 42 i Lurbel així com des d’una hora abans de la prova a la Plaça Major. Cal recordar que la cursa, organitzada per la regidoria d’Esports amb la col·laboració del club d’atletisme d’Ontinyent i els clubs locals de triatló i ciclisme, tindrà lloc el pròxim dilluns dia 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores. El recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà regals per a tots els participants i sorteigs.

Rodríguez i Borrell animaven a la ciutadania “a participar en aquesta activitat, però sobretot a comprar el dorsal malgrat que la persona no puga participar després en la cursa, perquè estaran col·laborant en una bona causa en donar suport a l’Associació Parkinson Benicadell, que fa un gran treball recolzant a les persones que pateixen esta malaltia”.

Pujar