elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde d’Ontinyent rep els Angelets de la Purissima 2023

L’alcalde d’Ontinyent rep els Angelets de la Purissima 2023
L’alcalde d’Ontinyent rep els Angelets de la Purissima 2023
  • Els xiquets i xiquetes seleccionats per l’associació de Festes de la Puríssima cantaran les estrofes datades en 1662 i reconegudes com a Bé de Relevància Local

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia aquest dimecres els xiquets i xiquetes seleccionats per l’Associació de Festes de la Puríssima per a entonar el “Cant dels Angelets” en les festes del proper mes de desembre en honor a la patrona de la ciutat, la Puríssima Concepció. En la recepció, a la que també assistia la regidora de Festes, Àngels Muñoz; el rector-plebà de la Parròquia de Santa María, Antonio Ferrando; i una delegació de l’associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent encapçalada pel seu president, Javier Reig.

Els xiquets i xiquetes van realitzar una prova pública davant un jurat format per persones relacionades amb el món de la música, i presidit pel president de l’associació, sent seleccionats finalment Carlos Ureña Gandía, Paula Úbeda Gandía, Mar Molina Galbis, Lourdes Martínez Vidal, Lucía Carrasco Gandía, Alex Cucart Gramage, Natxo Alberca Palop, Leyre Aguirre, Almudena Cambra Pomar, Alvaro Cuenca Luján, Sofía Nadal Montés, Berta Galbis Revert i Carla Ferrero Gandía.

L’elecció es realitza entre els xiquets i xiquetes de la localitat que enguany han pres la seua Primera Comunió i es troben cursant 3r d'Educació Primària. Els i les seleccionades pregonaran la festa entonant les estrofes que daten de 1662, un cant que va ser distingit com a Bé de Rellevància Local i considerat una “joia musical valenciana”, després de romandre inalterat durant més de 3 segles.

Pujar