28 de setembre de 2020 28/9/20

L'Ajuntament dota de nous jocs els parcs infantils de Pere IV i del Xalet de les Boles

L'Ajuntament dota de nous jocs els parcs infantils de Pere IV i del Xalet de les Boles - (foto 1)

    La regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Ontinyent ha procedit aquestes setmanes a la renovació i adequació de diversos parcs de la ciutat. Concretament s'ha condicionat el Parc Pere IV i el Parc del Xalet de les Boles amb un pressupost que supera els 40.000 euros.

    En el Parc Pere IV s'ha renovat una de les parts més envellides de l'àrea de jocs infantil. D'aquesta manera el consistori ha posat jocs nous i ha canviat el paviment de seguretat, tenint aquest un acabat de gespa artificial. A més també s'ha actuat en altres àrees del parc pintant els jocs infantils i canviant algunes peces que no es trobaven en bones condicions. Pel que fa al Parc del Xalet de les Boles, els treballs han consistit en canviar el paviment de cautxú que estava deteriorat, plantar diversos arbustos, pintar els jocs infantils i netejar algunes de les zones embrutades pels grafittis.

    El regidor de l'àrea, Manuel Cuesta, explicava que "per a l'Ajuntament d'Ontinyent és molt important que les zones de jocs infantils estiguen en les millors condicions possibles perquè els xiquets i les xiquetes de la ciutat puguen gaudir d'ells com toca". Cuesta demanava la col·laboració i implicació de tota la ciutadania per tenir cura d'aquests espais i mantenir-los.

    Cal recordar que realitzar millores als parcs infantils va ser una de les propostes ciutadanes a l'últim Ontinyent Participa amb 1625 vots. A pesar de no ser uns dels 3 projectes més votats, el consistori continuarà treballant en aquestes zones en 2018, amb una partida inclosa al pressupost de 80.000 euros per a mobiliari urbà i jocs infantils.

    Pujar