9 de juliol de 2020 9/7/20

Jorge Rodríguez: “el textil és el present però també serà el futur de la ciutat”

Jorge Rodríguez: “el textil és el present però també serà el futur de la ciutat” - (foto 1)
  • L’alcalde d'Ontinyent mostra en la Fira Home Textils el suport de l’Ajuntament a un sector “que ha estat capaç de sobreviure a la crisi apostant per la innovació i la modernització”

MÉS FOTOS
Jorge Rodríguez: “el textil és el present però també serà el futur de la ciutat” - (foto 2)

“El sector textil és el present, però també serà el futur d’Ontinyent, i ha de continuar generant llocs de feina de qualitat als propers anys”. Així ho manifestava l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, durant la seua visita a la fira Home Textiles Premium de Madrid, on acudia acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, per recolzar les empreses ontinyentines allí presents.          

Fins a 21 empreses d’Ontinyent i La Vall d’Albaida participen en esta fira que té lloc a la Caja Màgica entre els dies 11 i 13, una presencia que segons explicava l'alcalde "demostra que la ciutat i la comarca aboguen per aquest sector, i des de l’Ajuntament volem mostrar-les el nostre suport per afrontar el futur, després d’haver sobreviscut al tsunami de la crisi gràcies a l’aposta per la modernització, la innovació i el disseny”, manifestava.

L’alcalde tenia ocasió de departir amb els representants del sector empresarial desplaçats fins a la fira, així com amb el Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, amb qui es va reunir recentment a València en un encontre on entre altres assumptes, es tractava la necessitat de continuar la tasca de fer més eficients els polígons industrials d’Ontinyent, on en els últims anys la conselleria, l’Ajuntament i els particulars han invertit més de 5 milions d’euros en obres de modernització.

Al seu recorregut pels stands ontinyentins, l’alcalde animava a les empreses a seguir aprofitant tots els avantatges que ofereix desenvolupar la seua activitat a la ciutat, com ara les bonificacions a la creació de llocs de treball indefinits, els avanços en el Pla de millores de Polígons Industrials, les ajudes per a participació en fires i missions comercials i l’elaboració de catàlegs, o l’aprofitament de l’Oficina de l’Emprenedor, entre altres.

Jorge Rodríguez destacava que “el sector tèxtil ara es troba en un moment d’il·lusió per continuar endavant després d’haver passat moments molt delicats, però també de cautela per afrontar els reptes dels mercats internacionals per a les exportacions. Un moment al qual anem a seguir al costat de les nostres empreses per impulsar l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball a Ontinyent”, manifestava.

Pujar