elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jorge Rodríguez destaca que el sector tèxtil "continua vivint temps complexos però ara també d'oportunitats"

Jorge Rodríguez destaca que el sector tèxtil "continua vivint temps complexos però ara també d'oportunitats"
  MÉS FOTOS
  Jorge Rodríguez destaca que el sector tèxtil "continua vivint temps complexos però ara també d'oportunitats" - (foto 2)
  Jorge Rodríguez destaca que el sector tèxtil "continua vivint temps complexos però ara també d'oportunitats" - (foto 3)

  L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat hui que el sector tèxtil "continua vivint temps complexos però ara també d'oportunitats". El també president de la Diputació de València feia estes declaracions hui en Ontinyent a la seu d'ATEVAL, l'Associació d'empresaris tèxtils de la Comunitat Valenciana, on participava junt al President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la cloenda de la jornada "Europa i la reindustrialització tèxtil valenciana".

  Jorge Rodríguez, que prèviament visitava l'empresa local Cotopur junt al President del Consell, el Conseller d'Economia Rafael Climent i altres representants de l'administració valenciana, el món empresarial i financer i els sindicats, va posar de relleu que al seu recent desplaçament a la fira Heimtextil de Frankfurt "per primera volta des que sóc alcalde vaig percebre optimisme entre els empresaris locals". El primer edil explicava que des de l'Ajuntament "és poc allò que podem fer, però no ens podíem quedar creuats de braços i per això hem intentar ser modèlics en la posada en marxa de polítiques d'incentius a la indústria i l'activitat econòmica".

  Així, l'alcalde feia referència als 3 plans de reactivació econòmica i foment de l'ocupació posats en marxa fins ara pel Gover d'Ontinyent, en l'últim dels quals s'han dut a terme accions com ara la creació d'una Oficina de l'Emprenedor; una línia de finançament a empreses juntament a Caixa Ontinyent i Innovall; o el suport a la generació de catàlegs empresarials i a la participació en fires comercials.

  L'alcalde puntualitzava que "totes estes propostes no són fruit d'un projecte de laboratori, sinó del treball del Consell Econòmic i Social, on hem anat de la mà dels agents socioeconòmics, la Universitat de València i Caixa Ontinent. Un espai on s'ha elaborat i testat les diferents propostes i on ATEVAL ha estat un soci en treballar amb nosaltres per Ontinyent, la nostra indústria i la generació d'ocupació", concloïa.

  Pujar