27 de setembre de 2020 27/9/20

Jaime Peris i Óscar Borrell lliuren els premis “Passeig literari per la Vila” de l'IES l’Estació

Jaime Peris i Óscar Borrell lliuren els premis “Passeig literari per la Vila” de l'IES l’Estació - (foto 1)

  Els regidors de Territori, Jaime Peris i d’Educació, Óscar Borrell, han participat al lliurament de premis de la catorzena edició del premi fotogràfic “Passeig literari per la Vila d’Ontinyent” de l’IES l’Estació.

  “Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” és un concurs organitzat pel Departament de Valencià del centre i patrocinat per l’Ajuntament, inspirat en la lectura de la novel·la “El justícia”, de l’ontinyentí Joan Torró, ambientada en l’Ontinyent del segle XVI. El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l’encarregat cada any de guiar l’alumnat de Quart d’ESO, als qual fa un passeig per la Vila d’Ontinyent, tot descobrint espais emblemàtics i carregats d’història.

  El primer premi enguany ha estat per a Tonet Bordera Casanova, mentre que el segon i tercer premi han anat per a Aarón Calabuig Quiñones i Adrià Ferrero Aracol, respectivament. Peris agraïa en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d’experiències d’aquest tipus que “comptaran sempre amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

   

   

   

   

  Pujar