elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“La dipu et beca” permetrà a 29 estudiants realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament

“La dipu et beca” permetrà a 29 estudiants realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament - (foto 1)

    Un total de 29 estudiants de diverses especialitats realitzaran pràctiques formatives remunerades durant l'estiu a l'Ajuntament d'Ontinyent dins el programa "La Dipu et Beca", cofinançat pel consistori i la Diputació de València. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava que "és una oportunitat per als estudiants d'adquirir una experiència molt significativa de treball, i adquirir un coneixement molt valuós de cara a la seua vida professional", explicava.

    Els 29 estudiants estaran en pràctiques en l'Ajuntament d'Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d'agost, amb una dedicació mínima de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social. Les bases es poden consultar ja a la web municipal, www.ontinyent.es, podent presentar-se les sol·licituds del 1 al 9 de juny per part dels aspirants, que podran ser estudiants de les diferents titulacions que consten a les bases.

    La Dipu et Beca ofereix a través de l'Ajuntament d'Ontinyent 7 beques per a funcions administratives; 5 per a Biblioteca i Cultura; 5 beques per al departament d'Esports; 3 per a Benestar Social; 3 per a Turisme; 2 beques per al departament Jurídic; 1 per al departament de Joventut; 1 per a Medi Ambient; 1 per a premsa i 1 per al departament d'Informàtica.

    "La Dipu et beca" forma part del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove posat en marxa la Diputació de València amb l'objectiu de diversificar i dignificar les beques que atorga la corporació provincial. Dins d'aquest pla, a més d'estos 29 becaris, l'Ajuntament d'Ontinyent participa d'un programa de beques de postgrau adreçades a optarà a oferir als joves que han acabat els seus estudis, dirigides a promoure la seua inserció laboral.

    Pujar