29 de novembre de 2020 29/11/20

El departament de la Policia Nacional d'Ontinyent es reforça amb dotze agents

El departament de la Policia Nacional d'Ontinyent es reforça amb dotze agents - (foto 1)
  • Pepe Gandia destaca la importància de comptar amb més mitjans humans per continuar garantint la seguretat de la ciutadania i visitants

El departament de la Policia Nacional d'Ontinyent es reforça amb dotze agents. El regidor de Seguretat, Pepe Gandia, acudia esta setmana acompanyat l'intendent principal de la Policia Local, Juan Serrano, acudia aquest dimecres a l’acte de presentació dels agents que reforçaran el dispositiu especial de l'Operació Estiu a la província de València. L’acte tenia lloc al Palau del Temple de València, presidit pel delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio; el subdelegat del Govern, José Roberto González i el cap superior de la Policia Nacional de la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita.

Gandia destacava la importància de comptar amb més mitjans humans “en un període on Ontinyent rep molts visitants i els ontinyentins i ontinyentines inicien les seues vacances" i incidia que "aquests agents que començaran a treballar a Ontinyent durant l'estiu treballaran també durant la resta de l'any per garantir que pugam desenvolupar la nostra rutina diària amb normalitat”, assegurava. Aquests dotze agents procedents del centre de Formació de l'Escola Nacional de Policia d'Àvila estaran durant un any en pràctiques abans de ser promoguts a policies professionals.

Pujar