elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP diu que costa creure que ningú de l’administració, autonòmica o local, sabera que el servei de diàlisi tancava

El PP diu que costa creure que ningú de l’administració, autonòmica o local, sabera que el servei de diàlisi tancava - (foto 1)

  Davant el tancament del servei de diàlisi a Ontinyent des del PP, i en paraules de la Portaveu Popular, Mercedes Pastor, consideren que esta mala decisió es deu únicament a una falta de gestió, incompetència i responsabilitat evidents.

  Els populars d’Ontinyent, que ja vàren denunciar el fet només conèixer la mala notícia, exigeixen tant a la conselleria com a l’ajuntament es facen gestions d’urgència per evitar el mal major de llevar el servei a Ontinyent.

  Com explica la portaveu Popular, “la pèrdua del servei està causant molts problemes als usuaris que ara, per a poder desplaçar-se a Xàtiva, s’han d’alçar a les cinc i mitja del matí i arriben a casa a les tres de la vesprada, sense poder prendre res. Afirmen els Populars que és un desgavell molt gran i un gran problema el que està causant als pacients”.

  Des del PP afirmen que costa molt creure que ningú, ni de conselleria ni l’ajuntament, estiguera assabentat de com estava prestant-se el servei, ni que anara a tancar les portes i o que ningú haguera previst traure un nou concurs per adjudicar el servei de diàlisi que ve donant-se a Ontinyent des de fa 20 anys.

  Des del PP exigeixen l’esforç que calga per a evitar que els pacients hagen de conformar-se anant a  Xàtiva, fins que tinga'm obert el nou Hospital, almenys 2 anys, anant tot bé, que tampoc ho sabem cert.

  Finalment des del PP afirmen que algú ha estat en els braços plegats, deixant molt que desitjar la gestió que des de la conselleria de sanitat estan fent, havent-los superat la imprevisió i el pitjor de tot és que ho estem pagant tots els ciutadans, amb llargues llistes d’espera... entre altres problemes i ara, per a colofó, l’eliminació de serveis.

  No hem de deixar de banda, explica la portaveu popular, “que estem també en plena pandèmia, la qual cosa sens dubte està repercutint en la prevenció, detecció i tractament d’altres malalties que també han de ser ateses”.

  És més que lamentable, afirmen des del PP, que els que tant han criticat als governs anteriors la gestió sanitària i els serveis públics, com este que es presta a Ontinyent des de fa 20 anys, ara ens hagen deixat absolutament tirats, únicament per falta de previsió absoluta per part de la conselleria de sanitat.

  Des del PP afirmen que en altres temps, els que ara han decidit deixar-nos sense servei, estarien parlant d’omplir un autobús per a anar a 'pitar' a la conselleria... Els ciutadans ja estan prenent nota de totes estes incongruències, assenyalen des del PP.

  Pujar