12 d’abril de 2021 12/4/21

Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent

Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent - (foto 2)
  Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent - (foto 3)
  Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent - (foto 4)
  Conclou el VI Festival de Circ i Teatre després de reunir 10.000 espectadors als carrers d'Ontinyent - (foto 5)

  El VI Festival de Circ i Teatre al Carrer d'Ontinyent ha reunit prop de 10.000 persones en les diferents actuacions desenvolupades del 23 de desembre al 3 de gener als diferents barris de la ciutat, organitzades per l'Ajuntament de la ciutat amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

  L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat "la total consolidació d'una iniciativa que ens serveix per portar activitat cultural als diferents barris i per fer d'Ontinyent pol d'atracció tant per als propis veïns de la ciutat com d'altres localitats, que han pogut gaudir de la proposta d'oci de qualitat i l'oferta comercial i hostelera que tenim al seu abast estos dies i tot l'any". La regidora responsable de la coordinació del Festival, Sayo Gandia, apuntava per la seua banda que el festival "ha atret sobretot públic familiar, pares, mares, iaios i iaies que han gaudit en companyia dels més menuts, però enguany també a persones d'altres franges d'edat sobretot als espectacles de Yunke i Pepe Viyuela", explicava.

  L'espectacle més multitudinari va estar l'inaugural, que va reunir més de 3000 persones al pàrking de l'antiga fàbrica de Paduana per gaudir del show d'escapisme del televisiu mag Yunke. Altres espectacles que superaven el miler d'espectadors eren la performance visual de la companyia "Imaginarium Circo" a la Plaça de la Coronació; les sessions del "Teatre de Funàmbuls" que van haver d'ampliar-se davant l'elevada demanda a la carpa instal·lada a la Plaça de Sant Domingo; o les quatre propostes d'artistes itinerants que servien ahir de cloenda al Festival coincidint amb la jornada d'obertura del Mercat de Reis a la Plaça de la Concepció. La totalitat dels espectacles han estat gratuïts a excepció de la representació de l'obra "Encerrona" que va protagonitzar divendres passat Pepe Viyuela al Teatre Echegaray.

  Sayo Gandia posava de relleu "l'espectacularitat de la programació i la seua adequació a l'època nadalenca: el Festival de Circ i Teatre ha propiciat un any més un ambient màgic a la ciutat i ha estat un element clau dins la campanya Ontinyent Il·lusiona", manifestava.

  Pujar