elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Circuit Cafè Teatre porta a Ontinyent al millor mag i mentalista d’Espanya en 2016

El Circuit Cafè Teatre porta a Ontinyent al millor mag i mentalista d’Espanya en 2016

  El III circuit Cafè Teatre "Campus Ontinyent-Ociversitari" torna esta setmana a Ontinyent amb l'actuació de Javier Botía, reconegut en 2016 com a millor mentalista d'Espanya al XXXIV Certamen Nacional de Granada i com a millor mag en general al XXIV Encontre Internacional d'Almussafes.

  Serà aquest dijous, 30 de març, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Aitana, on Botia, que compta amb una extensa trajectòria com a showman, porte el seu espectacle amb jocs innovadors als quals barreja elements de mentalisme, fenòmens paranormals i monòlegs còmics.

  Amb esta actuació es reprèn la tercera temporada d'una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l'Ajuntament, Caixa Ontinyent i l'Associació d'Hostelers AHVAL, que començava el passat 16 de març al restaurant Malvasia i el grup de teatre "Què Farem?", i que es perllongarà fins al 8 de juny amb un total de 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals. La programació culminarà el 22 de juny a les 22:30 amb l'actuació de Santi Millán i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que ja es poden adquirir entrades a www.caixaontinyent.es .

  Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions comptenn amb menús i ofertes especials, així com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l'espectacle final de Millán i Sancho a l'Echegaray.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania "a assistir a esta segona actuació i gaudir d'una nova nit gastronòmica-cultural amb Javier Botia, reconegut com un dels millors mags i showmans del panorama nacional", assenyalava.

  Pujar