elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

28 centres, entitats i associacions reivindiquen Ontinyent com a Ciutat Educadora

28 centres, entitats i associacions reivindiquen Ontinyent com a Ciutat Educadora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  28 centres, entitats i associacions reivindiquen Ontinyent com a Ciutat Educadora - (foto 2)

  28 centres, entitats i associacions d'ensenyament reglat i no reglat estan participant des del passat dimecres en la setmana d'activitats del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, una iniciativa sorgida al si del Consell Educatiu Municipal i impulsada des de la regidoria d'Educació.

  Des del passa 30 de novembre i fins aquest dimecres 7 de desembre esta tenint lloc a la Sala Gomis un complet programa d'activitats amb motiu del I Dia Internacional de la Ciutat Educadora organitzat per l'AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores), entitat de la que forma part Ontinyent. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava que les activitats "estan tenint una molt bona acollida, i ens serveixen per reivindicar-nos com la Ciutat Educadora que som, comptant en totes i tots: agents socials, culturals i educatius d'Ontinyent, que durant estos dies mostren només una xicoteta part d'allò que fan". A més dels instituts, col·legis, la Universitat, el Conservatori o l'EPA, també hi participen part acadèmies, escoletes o associacions.

  Entre les activitats previstes per a aquest dimecres hi ha un taller de robòtica per a alumnat de tercer de primària a la Sala Gomis a càrrec de Carles Adolfo Duran (Innovall); una representació teatral en anglès per a 4t d'ESO al Teatre Echegaray; Teatre amb l'obra "la mitad de Juan" a càrrec d'usuaris del CRIS per a alumnat de 6é de primària en la Sala Gomis i una exhibició de Dansa Contemporània a càrrec de Dansa Òpera al mateix espai.

  Pujar