29 de gener de 2020 29/1/20

Mig centenar d'ontinyentins viatgen a Gandia amb “els diumenges a la platja”

Mig centenar d'ontinyentins viatgen a Gandia amb “els diumenges a la platja” - (foto 1)
  • Imma Ibàñez destaca la bona acollida d'aquesta iniciativa que ha programat la següent eixida per a aquest diumenge 11 d’agost

Mig centenar d'ontinyentins i ontinyentines de totes les edats gaudien el passat diumenge de la platja de Gandia en el primer dels autobusos disposats per l'Ajuntament d'Ontinyent. Ho feien al marc de la iniciativa “els diumenges a la platja” que permet a la ciutadania desplaçar-se fins a la platja de Gandia a un preu simbòlic de 5 euros.

La regidora de Transport, Imma Ibàñez, que viatjava amb el primer grup destacava la bona acollida d'aquest projecte “que permet facilitar el transport a la ciutadania fins a la platja perquè no totes les persones que es volen desplaçar tenen possibilitat, comoditat o independència per a fer-ho”, assegurava.

Els següents autobusos, que ja compten amb gent apuntada, eixiran els diumenges 11, 18 d'agost i 1 de setembre. L'eixida serà a les 9:00 del matí i la tornada cap a Ontinyent a les 19:00hores. Els tiquets es poden adquirir a la Casa de la Cultura.

Així mateix, “els diumenges a la Platja” també inclou el desplaçament d’un bus amb eixida des de Gandia per acudir a l’entrada de Moros i Cristians ontinyentina divendres 23 d’agost. 

Pujar