27 de setembre de 2020 27/9/20

La Casa de Cultura d’Ontinyent estrena una mostra de fotoperiodisme sobre el drama dels refugiats

La Casa de Cultura d’Ontinyent estrena una mostra de fotoperiodisme sobre el drama dels refugiats  - (foto 1)
  • Es tracta d’una de les activitats incloses a la programació de la “Setmana de Benvinguda” al Campus ontinyentí

La Casa de Cultura d'Ontinyent acull des del passat divendres i fins el proper 26 de novembre la mostra "Refugiats", una de les exposicions participants al VI Festival PhotOn de fotoperiodisme. Es tracta d'una de les activitats incloses a la programació de la "Setmana de Benvinguda" al Campus Universitari ontinyentí, al marc de la qual han tingut lloc a les últimes setmanes diversos concerts, conferències, projeccions de cinema i exposicions.

L'exposició, que era visitada pels regidors Sayo Gandía, Pablo Úbeda i Àlex Borrell, és obra dels fotoperiodistes Georgi Lichovsky (Macedonia) i Marko Risovic (Serbia), i documenta la migració de refugiats per la ruta dels Balcanes, exposant amb claredat la duresa del recorregut, amb trens on viatgen amuntegades centenars de persones, xiquets consolant als seus pares o la impasivitat de les xarxes de tràfic d'éssers humans.

La programació de la "Setmana de Benvinguda" està sent organitzada per la Delegació d'Estudiants de la Universitat de València i la Fundació Universitaria Campus Ontinyent, comptan amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Pujar