elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de Cultura d’Ontinyent estrena una mostra de fotoperiodisme sobre el drama dels refugiats

La Casa de Cultura d’Ontinyent estrena una mostra de fotoperiodisme sobre el drama dels refugiats
  • Es tracta d’una de les activitats incloses a la programació de la “Setmana de Benvinguda” al Campus ontinyentí

La Casa de Cultura d'Ontinyent acull des del passat divendres i fins el proper 26 de novembre la mostra "Refugiats", una de les exposicions participants al VI Festival PhotOn de fotoperiodisme. Es tracta d'una de les activitats incloses a la programació de la "Setmana de Benvinguda" al Campus Universitari ontinyentí, al marc de la qual han tingut lloc a les últimes setmanes diversos concerts, conferències, projeccions de cinema i exposicions.

L'exposició, que era visitada pels regidors Sayo Gandía, Pablo Úbeda i Àlex Borrell, és obra dels fotoperiodistes Georgi Lichovsky (Macedonia) i Marko Risovic (Serbia), i documenta la migració de refugiats per la ruta dels Balcanes, exposant amb claredat la duresa del recorregut, amb trens on viatgen amuntegades centenars de persones, xiquets consolant als seus pares o la impasivitat de les xarxes de tràfic d'éssers humans.

La programació de la "Setmana de Benvinguda" està sent organitzada per la Delegació d'Estudiants de la Universitat de València i la Fundació Universitaria Campus Ontinyent, comptan amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Pujar